Najnoviji PLANET 10G medija konverter za povećanu brzinu prenosa podataka

PLANET XT-915A/XT-925A medija konverter visokih performansi poboljšava mrežnu konekciju i pruža sofisticirane mogućnosti upravljanja. To je prvi 10G medijski konverter u industriji sa samostalnim sigurnim upravljanjem, što ga čini najboljom opcijom za daljinsko upravljanje i nadgledanje preduzeća i telekomunikacija. XT-915A/XT-925A omogućava daljinsko upravljanje preko intuitivnog web interfejsa, interfejsa komandne linije (CLI) i SNMP protokola, omogućavajući lako praćenje i konfigurisanje konvertera sa bilo kog mesta.  Konverter ima jedan 10GBASE-T bakarni port i dva 10G SFP+ porta, integrišući snagu 10G povezivanja sa raznovrsnošću portova za optiku i bakar. Ovo moćno, ali kompaktno rešenje čini ga idealnim izborom za preduzeća koja žele da povećaju brzinu i funkcionalnost svoje mreže.

Konvencionalni medija konverteri obično podržavaju samo jedan par različitih konverzija, kao što je konvertovanje jedne optičke konekcije u bakarnu. Oni mogu proširiti bakarnu vezu od 100m do maksimalno 120km optičke veze. Nasuprot tome, XT-915A/XT-925A ima dva porta za optička vlakna i jedan bakarni port, što omogućava da se dva optička kabla povežu sa uređajima koji su udaljeni do 240km, kako bi se značajno produžila udaljenost primene.

  • Dva porta sa optičkim vlaknima pomažu u udvostručavanju udaljenosti implementacije.
  • Niz inteligentnih i bezbednih interfejsa za upravljanje uključuje Web UI, CLI i SNMP, zadovoljavajući različite zahteve korisnika.
  • Link-Fault Pass-Through (LFP) alat identifikuje kvarove na vezi i pomaže da se umanji zastoj na mreži.
  • Podržava standard IEEE 802.1Q VLAN.
  • PLANET NMS Controller i CloudViewer aplikacije za centralno upravljanje.
  • Podržava ITU-G.8032 Ethernet Ring Protection Switch (ERPS).

Pogledajte još