VitaELKO distributer za Teltonika Telematics

VitaELKO je potpisao distributerski ugovor sa firmom Teltonika Telematics za područje Balkana.

Teltonika Telematics nudi širok spektar proizvoda namenjenih praćenju vozila koji se mogu upotrebiti u mnoštvu profesionalnih primena.

Pored praćenja same lokacije vozila, uključujući e-transport, široki portfolio proizvoda sastoji se od uređaja za praćenje i dodataka koji pružaju obilje korisnih podataka od CAN magistrale do video zapisa i slika, NB-IoT, CAT-M1, usluge zasnovane na obliku i još mnogo toga.

 

Teltonika GPS trekeri i dodatna oprema podeljeni su u sedam kategorija.

Svaki od njih predstavlja skup uređaja posebno dizajniranih da zadovolje vaše potrebe upravljanja voznim parkom, obezbeđujući instalaciju bez problema i sofisticirane i inovativne aplikacije:

1. Fast and easy (Brzo i lako) – Izuzezno laka instalacija GPS trekera za par minuta u cilju iskorišćenja pogodnosti telematike vozila za čiju instalaciju nisu potrebna posebna znanja i alati.

2. Basic (Osnovno) – Jednostavni ali pametni uz to i pouzdani, kompaktni, tačni i pristupačni GPS trekeri koji imaju primenu za osnovna rešenja praćenja pogodna za širok spektar slučajeva.

3.Advanced (Napredno) – Sofisticirani GPS uređaji za praćenje vozila sa fleksibilnim hardverskim karakteristikama i praktičnim rešenjima, uključujući različite opcije mrežnog povezivanja, IP67, vodootpotno kućište i autentifikaciju vozača.

4. CAN i OBD PODACI – Plug and play OBD II uređaji za praćenje vozila koji uključuju ultra male modele, žičane GPS uređaje sa integrisanim CAN procesorima i inteligente adaprtere CAN magistrale za snimanje do 100 vrsta parametara iz različitih vidova transporta.

5. Professional (Profesionalni)– Sveobuhvatna rešenja za profesionalne primene i najzahtevnije kupce. Ovi GPS trekeri omogućavaju preuzimanje datoteka digitalnih tehnografa, u stanju su da čitaju podatke CAN magistrale i mogu se povezati na priličan broj eksternih dodataka i uređaja.

 6. Video Telematika – Inovativna video telematska rešenja koja snimaju video ili fotografije radi otkrivanja, snimanja, upozorenja i sprečavanja nepoželjnog ponašanja i rizične vožnje kako bi se osigurala bezbednost vozača, putnika i učesnika u saobraćaju.

 7. Eye sensors – Bežični Bluetooth senzori LE i ID sa jedinstvenim pametnim karakteristikama, robusnim IP67 kućištem, dugotrajnim baterijama i praktičnom mobilnom aplikacijom koja otvara novi spektar poslovnih mogućnosti i primena.

 

Za više detalja posetite sajt: https://teltonika-gps.com/

Pogledajte još