VitaELKO distributer za RIVERDI displeje

VitaELKO je postao distributer renomiranog proizvođača embedded displeja, firme RIVERDI.

Otporni i kapacitivni ekrani, kao i pametni ekrani su samo neki od proizvoda koji se nalaze u njihovoj ponudi, a koji su neizostavni deo najmodrenijih uređaja poslednje generacije.

STM32 je serija pametnih displeja uz veliku rezoluciju sa površinskom osvetljenošću do 1000 cd/m2, omogućuje savršenu vidljivost tokom dana. Jasna preglednost iz svih uglova olakšavaju upotrebu ovih displeja.

Inreligentni displeji (EVE), je rešenje za integraciju video obrade sa ekranom. Pokreće ga Bridgetek EVE(Embedded Video Engine) grafički kontroler. EVE displej tehnologija je razvijena na bazi grafike i videa I bazira se na tri glavne funkcije zvuk, ekran i dodir.

Riverdi može da ponudi I  HDMI displeje, koji mogu da se koriste kao monitori, a koje karakteriše visoka rezolucija i jasnoća boja, pored ovog postoje I drugi LCD monitori koji koriste ulaze kao što su RGB, LVDS i MIPI DSI.

U široki spektar RIVERDI-jevih proizvoda spadaju i razvojne ploče, E-paper moduli, posebne vrste kablova I konektora koje ugrađuju u svoje uređaje,a koji mogu da se nabave zasebno.

Od sada sve informacije I proizvode možete poručiti preko nas.

Pogledajte još