Quectel Wireless Solutions je predstavio novi FLM263D Wi-Fi modul

Pionirski tehnološki napredak u bezbednoj konekciji sa ACK SDK za Matter.

Matter je univerzalni standard za povezane uređaje u pametnim kućama. Podržavaju ga velike kompanije poput Apple-a, Google-a, Amazon-a i drugih. Cilj Matter-a je da omogući interoperabilnost između različitih pametnih uređaja i platformi.

Beograd, Srbija, 26. jun 2024. godine – Quectel Wireless Solutions objavio je lansiranje FLM263D samostalnog Wi-Fi modula koji podržava Alexa Connect Kit (ACK) SDK za Matter, omogućavajući IoT uređajima da se povežu bez problema sa kontrolerima koji podržavaju Matter standard, uključujući Amazon Alexu, Google Home, Samsung SmartThings i Apple HomeKit.

FLM263D modul je 2.4GHz jednobanda Wi-Fi 6 modul, sa visokoperformansnim procesorom frekvencije do 320MHz. Ovaj inovativni modul podržava IEEE 802.11b/g/n/ax protokol i BLE 5.2, uparen sa ugrađenim 512KB SRAM-om i 4MB fleš memorije za optimalnu performansu.

Modul zadovoljava rigorozne bezbednosne standarde, uključujući sigurno podizanje sistema i enkripciju mbed TLS, osiguravajući robustnu zaštitu povezanih uređaja.

FLM263D podržava sertifikacije uređaja kao što su Works with Alexa (WWA) i funkcije poput Matter Simple Setup (MSS). MSS omogućava krajnjim korisnicima da bez problema povežu pametne kućne uređaje kompatibilne sa Matter standardom sa Alexom uz nulti dodir, dok WWA podstiče poverenje potrošača prilikom kupovine na Amazonu.

FLM263D nudi pet GPIO interfejsa koji mogu alternativno funkcionišu kao PWM ili I2C komunikacioni kanali. Dizajniran u LCC formi sa ugrađenom PCB antenom, dimenzija svega 17.3mm × 15.0mm × 2.8mm, i sa radnom temperaturnom opsegom od -40°C do +105°C, napajanje od 3.0~3.6V, FLM263D je idealan za primene pametnog osvetljenja, posebno pametnih sijalica.

 

  •  Za više detalja možete nas kontaktirati na: info@vitaelko.com

Pogledajte još