Quectel moduli LG69T&LC29H

Sa zadovoljstvom možemo da objavimo da je kompanija “Zucchetti Centro Sistemi Spa” odabrala LG69T seriju “Quectel” GNSS modula za svoje robotske kosilice.

LG69T serija “Quectel” modula podržava dual band opciju (L1+L5 ili L1+L2) za podršku do četiri simultana globalna satelita, uključujući GPS, Galileo i BDS, uz QZSS. Opciono, može integrisati RTK i Dead Reckoning tehnologiju, osiguravajući vrhunske performanse u različitim aplikacijama. Sa brzinom navigacije do 10Hz, LG69T nalazi primenu u širokom opsegu aplikacija, od dronova i robota za dostavu do precizne poljoprivrede, rudarstva, pomorstva, automobilske telematike, kao i ADAS i DMS.

Takođe, u saradnji sa kompanijom “Mikroelektronika” iz Beograda, “Quectel” je najavio novu seriju GNSS RTK Click Boards™ bazirane na modulima serije LC29H.

LC29H je serija dual-band, multi-konstelacijskih GNSS modula koji podržavaju istovremeni prijem globalnih GNSS satelita uključujući GPS, BDS, GLONASS i Galileo, pružajući značajno smanjenje smetnji unutar gustih naselja i značajno poboljšanje u preciznosti pozicioniranja.

Quectel LC29H serija GNSS modula je dizajnirana da zadovolji zahteve potrošača masovnog tržišta i omogućava uređaje visoke preciznosti, malih dimenzija i niske cene. Moduli su bazirani na najnovijem L1/L5 prijemniku i u poređenju sa postojećim L1/L2 prijemnicima, imaju ekvivalentne performanse tačnosti, ali postižu 70% manju potrošnju energije i omogućavaju da rešenja budu 50% manjih dimenzija.

 

Pogledajte još