Quectel otvorio razvojni centar u Beogradu

Quectel otvorio razvojni centar u Beogradu

20 November 2019

quectel

Kineska IT kompanija Quectel Wireless Solutions saopštila je da je osnovala istraživačko-razvojni centar u Beogradu, kako bi pojačala svoju globalnu R&D strukturu i približila se kupcima u Evropi.

Quectel istraživačko-razvojni centar Evropa doo Beograd-Stari Grad počeće kompletno poslovanje u prvom kvartalu 2020. godine, sa profesionalnim timom programera koji će sarađivati sa glavnim istraživačkim i razvojnim timovima u Kini - navodi se u saopštenju kineske kompanije, objavljenom na portalu prnewswire.com.

QuectelPatChian

Ovim poduhvatom Quectel, vodeći svetski dobavljač mobilnih i modula za globalne navigacone satelitske sisteme (GNSS), podupire plan širenja svog prisustva na globalnom nivou.

Dalje se dodaje da će u cilju izgradnje snažne tehničke baze u Evropi, beogradska kancelarija biti fokusirana na aktivnosti usmerene na potrebe kupca, na prilagođavanje softvera, razvoj aplikativne mreže i podršku ključnim kupcima na integraciji i dizajnu Interneta stvari (IoT).

Kao prva evropska lokacija za razvoj tehnologije, R&D centar u Beogradu će pojačati kapacitete utvrđene Quectel mapom puta podrške korisnicima njenih proizvoda i omogućiti brže pružanje podrške kupcima u regionu, piše u saopštenju.

- Jačamo naše lokalne istraživačko-razvojne kapacitete u Evropi kako bi naš inženjerski tim mogao efikasnije da pretvara sjajne ideje u najnovije IoT module za kupce i kako bi proizvodi brže stizali na tržište - naveo je u saopštenju izvršni direktor kompanije Quectel Patrick Quian.

Ova kompanija sa sedištem u Šangaju ima preko 1.500 zaposlenih širom sveta i izgradila je globalnu mrežu za podršku korisnicima koja obuhvata više od 50 zemalja i regiona.

vest preuzeta sa portala eKapija
https://www.ekapija.com/news/2689606/kineski-quectel-wireless-solutions-osniva-istrazivacko-razvojni-centar-u-beogradu

Izvor: QUECTEL press release
https://www.quectel.com/infocenter/news/573.htm

/

Prosledi na:

Print this page

Rešenja:

Positioning (GPS / GLONASS - Quectel)

Poznavanje tačne pozicije u određenom trenutku odnosno pozicioniranje je zahtev koji se sve češće postavlja pred dizajnere el. uređaja.

M2M (GSM/3G/4G - Quectel)

M2M (Machine To Machine) je mogućnost 2 uređaja da komuniciraju međusobno. Za ovu oblast mi preporučujemo GSM module firme Quectel.

Dobavljači:

Quectel

QUECTEL je firma proizvođač GSM/GPRS, UMTS/HSPA, GPS/GNSS modula.

Go to top

Prijavite se za našu mailing listu,
kliknite ovde!

VitaELKO.com © 2013. Sva prava zadržana.
Web dizajn: Etik.rs & Web Development: WebNerds.rs