Murrplastik

Murrplastik je intarnacionalna kompanija koja posluje na svim kontinentima. Bavi se rešenjima u oblasti zaštite kablova, označavanja, dodatne opreme u oblastima automatizacije i robotike. Njihovi proizvodi od visokokvalitetne plastike mogu se pronaći u sektorima poput farmacije, industrije hrane i piće, industrija metalne obrade i izrade alata, železničke i automotive industrije.

Energetski Lanci

Naš sistem vam nudi kompletno sistemsko rešenje za mnoga polja rada, kao što su energetski lanci za vuču kablova, kalupi za vođenje, vođice, rasterećenje naprezanja i montaža. Naši lanci su dokazali svoj kvalitet i dugovečnost pod stalnim, ekstremnim opterećenjima i uticajima okoline, brzo se isporučuju po razumnim cenama.

Novi Chainbuilder 4.0 vam omogućava da lako konfigurišete bilo koji Murrplastik energetski lanac za vuču kablova na portalu za samo nekoliko minuta, uključujući potrebne linije za najrazličitije primene i varijante instalacije.

Brzo izaberite najprikladniji lanac za povlačenje kablova za vašu primenu:

  • Jednostavna konfiguracija montažnih komponenti kao što su separatori, police, držači na kraju lanca i rasterećenje zatezanja.
  • Automatsko generisanje detaljne liste delova za vučni lanac.
  • Automatsko generisanje 3D-CAD modela korišćenjem direktnog interfejsa sa Cadenas-om.
  • Čuvanje i učitavanje vaših konfiguracija.
  • Intuitivan korisnički interfejs / jednostavnost za korisnika.

Sistem ulvodnika za kablove

Sistem ulaza za kablove je dizajniran za lako umetanje kablova i električnih vodova kroz pregradne zidove, razvodne kutije, kontrolne ormare. Brzo instalirajte kablove i žicu uz uštedu prostora.

Sistem panela za ulaz kablova je split-sistem koji rešava probleme kao što je na primer uvođenje prethodno montiranih kablova u kućišta. Veći utikači se takođe mogu bez poteškoća uvesti u kućišta. Dostupni su različiti sistemi i svi sistemi su dizajnirani da rade sa 16 ili 24-polnim konektorima za standardnu veličinu izreza za Harting i Wieland.

Sistem ploča za uvođenje kablova predstavlja pravu alternativu kablovskim spojnicama. Kablovi se mogu instalirati za nekoliko sekundi pomoću ovog sistema, što garantuje ogromanu uštedu vremena, kako tokom postavljanja panela, tako i prilikom umetanja i provlačenja kabla. Dostupne su verzije od plastike, aluminijuma ili nerđajućeg čelika.

 

 

Izrađen po vašim zahtevima, definišete odabrani format, odredite broj unosa, materijal i namenu. Možemo da proizvedemo širok spektar oblika i šablona rupa za Vas.

U ponudi su takođe dodatci poput ploča / čepova za zatvaranje neupotrebljenih ulaza, sistemi za rasterećenje naprezanja kabla, kablovske uvodnice svih tipova i namena, alati i dr.

 

 

 

Sistemi za označavanje kablova

Murrplastik sistemi za etiketiranje se kreću od prenosivih plotera za servisne prostore, do stacionarnih plotera sa različitim karakteristikama i termo laminirajućih sistema i mašina za graviranje za kontinuiranu profesionalnu upotrebu. Pored njih, u ponudi su standardni sistemi za obeležavanje jednog kabla / voda, sistemi za obeležavanje rednih stezaljki, elektronskih elemenata, blokova, tastera i dr.

 

 

Specijalni vodovi (creva) i uvodnice

Zaštitni vodovi i sistemi uvodnica razvijeni su posebno za zaštitu kablova, žica i vodova od spoljašnjih uticaja. Zaštitni vodovi kablova, sistemi uvodnica i pribor su napravljeni tako da odgovaraju jedni drugima, čime se obezbeđuje brza i nesmetana montaža. Postoje različite vrste vodova i fitinga koji odgovaraju širokom spektru različitih primena.

U ponudi su zaštitni provodnici kablova u različitim varijantama i od različitih materijala, različite spojnice, uvodnice, nosači, Y ili T račve i drugi neophodan instalacioni materijal.

 

Robotski paketi

Murrplastik je u mogućnosti da obezbedi potpuna rešenja instalacionih paketa za bilo koju robotsku primenu. Nudimo razvijanje individualnog dizajna instalacionih paketa koristeći univerzalno primenljive elemente za pričvršćivanje, vodove i zaštitu za hidraulične, pneumatske i elektronske kablove i žice za sve standardne robote. Sastavićemo i otpremiti ove instalacione pakete, uključujući njihove kablove, konektore i drugi sadržaj kao jednu celinu, što olakšava naručivanje i montažu na gradilištu.

                                                                      Preuzmite brošuru