Delta

Delta Electronics Group je multimilionska kompanija, lider u proizvodnji napajanja na polju industrije, medicine i na polju komercijalnih električnih uređaja. Više od 40 godina, Delta je ODM (Original Design Manufacturer) partner mnogim kompanijama sa Fortune® 500 liste. To su kompanije koje traže samo najbolju tehnologiju, kvalitet i pouzdanost, a Deltini rezultati govore tome u prilog, stalni rast, bezbrojne nagrade i priznanja u industriji i konstanto povećanje korisničke baze.

2008 godine, Delta je predstavila svoj brend standardnih napajanja (PSU) koja potrošačima širom sveta nude istu vrhunsku tehnološku klasu i kvalitet koji zahtevaju Delta ODM partneri. Zbog brzorastuće popularnosti Delta CliQ DIN Rail Power Supply i PMC Panel Mount Power Supply serija, Delta je proširila asortiman koji obuhvata napajanja za mnoštvo zahtevnih aplikacija širokih namena od industrijske automatizacije do prehrambene industrije. Delta danas nudi brojne serije napajanja sa preko 500 modela, konstantno šireći svoj proizvodni asortiman.

DELTA POWER SUPPLIES

DeltaPSU nudi sve vrste rešenja koja podrazumevaju efikasna i pouzdana industrijska AC/DC i DC/DC napajanja za različite aplikacije u polju industrijske automatizacije, telekomunikacija, zdravstva i medicine, building automation, transporta itd.

Trenutno postoji 6 osnovnih linija DeltaPSU proizvoda.

DIN Rail Power Supply

Delta napajanja za montažu na DIN šinu prave se u brojnim varijacijama materijala i karakteristika.

CliQ DIN rail serija napajanja nude vrhunski dizajn konstruisan da izdrži teška industrijska okruženja i uslove prema ATEX zahtevima. Robusno metalno ili plastično kućište je otporno i na šok i na vibracije prema standardu IEC 60068-2.

Delta CliQ II DIN rail serija napajanja je takođe otporna na šok i vibraciju prema standardu IEC 60068-2 usaglašenog za IP20 nivo zaštite, sa ATEX sertifikatom kao opcijom.

Najtanja industrijska napajanja za DIN šinu u klasi, CliQ M DIN rail serija napajanja, je dizajnirana prema svim najvišim industrijskim i pomorskim bezbednosnim standardima.

Chrome DIN rail serija napajanja je dizajnirana za upotrebu u manjim ormarima koji su široko rasprostranjeni i u upotrebi komercijalnim kućnim sistemima automatizacije i u prehrambenoj industriji.

Ultra kompaktna i cenovno pristupačna Delta Sync DIN rail serija napajanja je dizajnirana za opštu namenu u industriji, kada je neophodno pouzdano napajanje u ograničenom prostoru.

Delta Lyte DIN rail seija napajanja je dizajnirana za cenovno osetljiva tržišta. Serija nudi prekostrujnu zaštitu što Lyte seriju čini pogodnom za induktivne i kapacitivne potrošače.

Panel Mount Power Supply

Delta nudi mnoge serije panel mount napajanja za različite potrebe. Na primer, inovativna PMC serija sa aluminijumskim kućištem otpornim na koroziju i pristupačna PMT serija sa odličnim performansama i niskom cenom.

Open Frame Power Supply

PJ Open Frame serija nudi mnogo različitih kombinacija izlaznog napona i konfiguracionih opcija (C – enclosed, L – L Frame, B – Open Frame (Bareboard)).

Medical Power Solution

Delta takođe nudi visokokvalitetna napajanja za zdravstvo i medicinske aplikacije. Asortiman standardne ponude u ovoj seriji brzo se širi i podrazumeva AC adaptere i open-frame modele za mnoge aplikacije koje zahtevaju visoku pouzdanost i performanse.

Modules

DIN rail modules su koristan dodatak u unapređenju rešenja kod napajanja. Moduli uključuju UPS, buffer i redundancy module koji su dizajnirani da rade besprekorno sa Deltinim DIN rail napajanjima.

LED Driver

Delta LNE serija LED drajvera je dizajnirana i usaglašena sa svim glavnim bezbednosnim standardima za raznovrsnu upotrebu LED osvetljenja u zatvorenom i otvorenom prostoru. Sva oprema je rigorozno testirana i pruža najviši nivo kvaliteta i pouzdanosti.