Printing (thermal printers - Seiko)

Printing (thermal printers - Seiko)


2

Termalna štampa je proces prenosa toplote sa termalne printerske glave na posebano hemijski obrađen papir. Pri pri tome se odigrava termohemijska reakcija pa oblik formiran na glavi štampača menja boju papira.

Obzirom da termalni štampač ima jako malo pokretnih delova, termalni štampači nude godine pouzdanog rada sa minimalnim održavanjem i ujednačenim kvalitetom štampe. Jedna od najvažnijih prednosti je jako tih rad.

Mana termalne štampe je potreba za posebnih termo papirom.

 

Područja primene

Jedna od prvih oblasti u kojoj se koristi termalna štampa je bio fax, prvenstveno zbog niske cene.

Danas se termalna štampa koristi za izdavanje računa, priznanica, štampu nalepnica i bar kodova.

 

Seiko

Seiko je jedan od najpoznatijih proizvođača termalnih printerskih mehanizama i opreme za njih kao i kompletnih prenosnih termalnih printera.

Kombinacija japanske preciznosti i nemačke robusnosti čini ove printere jednim od najboljih izbora kako na svetskom tako i na našem tržištu.

 

Prosledi na:

Print this page

Novosti:

VitaELKO dobio nagradu od Seiko Instruments GmbH

8 July 2015

VitaELKO je od strane Seiko Instruments GmbH nagrađen za izuzetne rezultate u prodaji 2014. godine.

VitaELKO postao zvanični distributer SEIKO Instruments

23 August 2010

Obaveštavamo Vas da je firma VitaELKO postala zvanični distributer termalnih printera SEIKO Instruments GmbH za područje Srbije, Crne Gore, Makedonije kao i Bosne i Hercegovine.
Japanska preciznost i nemačka logistika su dobitna kombinacija za sve vaše potrebe za termalnim štampačima. U proizvodni program koji distribuiramo spada:

Dobavljači:

Seiko

Vodeća firma u oblasti termalne štampe, SEIKO nudi rešenja za širok spektar primena: od medicine do industrije preko mernih uređaja do POS terminala. Printere im odlikuje visok kvalitet i pouzdanost, visoka tehnologija i tih rad.

Go to top

Prijavite se za našu mailing listu,
kliknite ovde!

VitaELKO.com © 2013. Sva prava zadržana.
Web dizajn: Etik.rs & Web Development: WebNerds.rs