Microchip: Akvizicije firmi - SST i SMSC

Microchip: Akvizicije firmi - SST i SMSC

2 May 2012

microchip

Microchip je pre nekog vremena izvršio kupovinu 2 firme, čiji će proizvodni programi bitno proširiti već široku gamu proizvoda Microchip-a.

 

 

atta58f1

SST

Firma SST je do sada bila poznata kao vlasnik SuperFlash tehnologije. SuperFlash je vrlo pouzdana i fleksibilna NOR flash memorija, koja višestruko prevazilazi druge postojeće konkurentske flash memorije.

Proizvodi su dostupni u verziji sa paralelnom i serijskom vezom, kapaciteta 512Kbit-64Mbit. Kompletan asortiman memorija koje sada ima Microchip možete videti ovde:

http://www.microchip.com/stellent/idcplg?IdcService=SS_GET_PAGE&nodeId=80

 

 

atta58f2

SMSC

SMSC (Smart Mixed-Signal Connectivity™) je firma sa velikim brojem proizvoda kao što su: USB hubovi, čitači smart kartica, Ethernet i drugi mrežni uređaji.

Spisak proizvoda možete naći ovde:

http://www.smsc.com/index.php?tid=27

/

Prosledi na:

Print this page

Dobavljači:

Microchip

Microchip je jedan od najvećih svetskih proizvođača mikrokontrolera, memorija i analognih poluprovodnika. Proizvodni program im obuhvata čuvene PIC mikrokontrolere (PICmicro, dsPIC/PIC24 kao i PIC32), serijske EEPROM i SRAM, uređaje za bežičnu (subGHz, ZigBee i Bluetooth) i žičanu komunikaciju (USB, CAN, Ethernet) te uređaja za baterijski i temperaturni menadžment kao i linearna i analogna integisana kola.

Go to top

Prijavite se za našu mailing listu,
kliknite ovde!

VitaELKO.com © 2013. Sva prava zadržana.
Web dizajn: Etik.rs & Web Development: WebNerds.rs